Väsymystä

Toivuttuaan liiallisesta kiukkuisuudesta Siru on mennyt toiseen ääripäähän. Nyt tyttö on nimittäin todella väsynyt ja nukkuu nytkin selkäni takana (siinä sitä ollaan, kun yritän olla nojaamatta liian taakse, ettei neidin vatsa vaan litistyisi). Eilen kun kävimme isovanhempien luona toivottamassa hyvät äitienpäivät, tyttö nukkui lähes koko automatkan (yhteensä siis melkein 4 tuntia) ja sitten perillä makoili koko ajan sohvalla tai lattialla. Makoilu tapahtuu nyt useimmiten jommalla kummalla kyljellä, harvemmin enää vatsa kohden lattiaa. Myöskään makkara ei maistunut yhtä hyvin kuin aikaisemmin, sillä viimeistä palaa vaan kanniskeltiin ympäriinsä.

Tänäänkin Siru on pääasiassa nukkunut. Siru osoitti myös ensimmäistä kertaa haluttomuutta lenkkeilyyn. Tähän mennessä on todella terhakkaasti lenkille lähtenyt, joskin on tiineyden ajan ollut kenties tavallista rauhallisempi liikkeissään. Nyt ei kuitenkaan kävely meinannut millään maistua, ja lopulta Siru kääntyi itse kotipäin ja oli sitä mieltä että "minähän en enää sinnepäin lähde, nyt mennään kotio." No Sirun tahtiinhan tässä mennään. =D

Välit Nefiin on palannut lähes täysin normaaliksi. Edelleen olemme hieman varpaillamme ja itselläni on koko ajan kolinapurkki käden ulottuvilla ihan vain varmuuden vuoksi, mutta eipä sitä juurikaan tarvita. Eilisen reissun jälkeen tunteet meinasivat hieman kuumeta, koska mukaan pääsi vain Siru, mutta pienten murinoiden ja kiertelyjen jälkeen homma palautui taas rauhalliseksi. Nefistä on todella kiva pestä Sirua ja välillä on pakko puuttua tilanteeseen, ettei likka nuole Sirun korvaa kokonaan puhki :)

Kovin suureksi tuo vatsa ei ole vieläkään kasvanut. Nisät ovat kyllä turvoksissa ja melkoisen punaiset, mutta jos ei tietäisi, niin Sirun voisa vain olettaa syöneen tavallista enemmän. No jos niitä pentuja on vain se kaksi tulossa, niin ei kai toi vatsa hirveän suureksi kasvakaan. Kovasti ollaan ruvettu kokeilemaan, josko jo pentujen liikkeitä tuntisi, mutta vielä ei ole lykästänyt. Eilen olin tuntevinani jotain, mutta taisi olla kuvitelmaa tai Sirun lihaksien liikahduksesta johtuvaa.

Kommentit

Suositut tekstit